SEC cabaret over de psyche in Poppodium Astrant

Hoeveel gekheid past er op een stokje? Ondanks het feit dat er tegenwoordig meer gesproken wordt over psychische problemen, rust er nog steeds een taboe op. De theatermakers van ‘Zo Normaal Nog Niet’ stellen dit op ontroerende en humoristische wijze aan de orde. In de voorstelling zien we de worsteling, het ongemak maar ook de humor om open te zijn over psychische problemen.

De theatervoorstelling is gemaakt op basis van eigen ervaringen met angsten, depressie, uitsluiting en burn-out en op grond van verhalen van ervaringsdeskundigen van Samen Sterk Zonder Stigma. Een voorstelling voor op het puntje van je stoel. Om bij te lachen, te huilen en over na te denken. Een voorstelling die herkenbaar is voor iedereen die niet altijd in de pas van de ‘normale’ wereld kan lopen.

‘Zo Normaal Nog Niet’ is een muzikale en beweeglijke voorstelling waarbij de twee acteurs je laten meevoelen wat er gebeurt als je te maken krijgt met psychische problemen.
Wat is de impact op jezelf maar ook op jouw relatie met je familie, je omgeving en de wisselwerking met de maatschappij?
En hoe normaal zijn wij eigenlijk met z’n allen? Wie bepaald de norm voor normaal?

De voorstelling tourt onder andere langs GGZ instellingen, theaters, scholen en TBS klinieken.

BESTELLEN TICKETS KLIK OP DE LINK HIERONDER

Tickets Zo Normaal Nog Niet – 21 februari 2019

Spel: Eline Havenaar en Arno Setz
Een voorstelling van Arno Setz
Producties: SEC KunstWerkplaats
PR ontwerp: Geralda van Ginkel