Marc de Hond tryout in Ede

Vanaf september 2018 keert Marc de Hond terug in de Nederlandse theaters met zijn derde avondvullende voorstelling: “Voortschrijdend Inzicht”, een voorstelling over omgaan met verandering.

Een ding wat niet veranderd is dat Marc zijn tryout doet bij het SEC theater. Vanaf zijn eerste voorstelling ‘Scherven brengen geluk’ try-out Marc in het SEC theater. Hij houdt van tradities zegt hij zelf daarover. Wij vinden het alleen maar fijn om hem een plek te kunnen bieden om nieuwe dingen uit te proberen. We hebben daarvoor een dankbaar publiek wat ook graag feedback geeft.

Het SEC theater organiseert de activiteiten op diverse locaties. De tryout van Marc is deze keer bij Restaurant Buitenzorg te zien. Een plek vol historie en met markante zalen. Een plek die zeker past bij Marc als veelzijdig entertainer. De tryout van de voorstelling “Voortschrijdend inzicht begint om 20.00 uur. Wat u ongeveer kan verwachten leest u hieronder. Van harte welkom bij de bijzondere verteller Marc de Hond.

“Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg. Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: hij ging van internetondernemer tot 3FM-dj en van keeper bij voetbal tot rolstoelbasketballer bij Oranje.

In zijn nieuwe theatervoorstelling VOORTSCHRIJDEND INZICHT legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering.Hoe komt het dat de gemiddelde Nederlander er wel over fantaseert om het roer om te gooien, maar vervolgens toch jarenlang elke dag naar hetzelfde werk gaat, elke weekend over dezelfde baas klaagt en eens in de drie maanden seks heeft met dezelfde partner? Een absolute aanrader als u weleens piekert over klimaatverandering, cultuurverandering of geslachtsverandering.

VOORTSCHRIJDEND INZICHT is een inspirerend, inzichtelijk en optimistisch verhaal over omgaan met verandering voor iedereen die eindelijk eens de knop om wil zetten of de knoop door wil hakken.”